fine wedding photography

contact

dit ben ik

mijn verhaal

home

fine wedding photography

fine wedding photography

contact

dit ben ik

mijn verhaal

home

gedichten

Een van mijn talenten is dichten, dit doe ik al van jongs af aan. Ik kan er mijn gevoel in kwijt en laat mezelf zien in pure vorm. Ik schrijf op en over gevoel, de dingen die ik beleef en de emoties die ik ervaar zet ik op papier. Het dichten heeft mij ook geholpen tijdens de momenten toen ik het moeilijk had. Waar ik vaak in woorden niet uit kon leggen wat er door me heen ging, lukte dit me wel op papier. Soms zit ik er meer dan een uur voor, soms vloeit het binnen 5 minuten uit mijn vingers.

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook op verzoek een gedicht wil maken. Denk hierbij aan een gedicht voor: de juf, bruiloft, begrafenis of om iemand een bijzonder gebaar te geven. Mocht je een verzoekje hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Mijn papier neemt zonder protest al mijn woorden aan, niets zeggend en altijd bereid in ontvangst te nemen

Samenwerken met mij +

In februari 2020 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Mijn lieve bonuszoon wilde ik deze dag een heel bijzonder cadeau geven om hem te laten weten hoeveel ik van hem hou en dat hij altijd bij ons gezin hoort. Omdat ik via haar posts op social media wist dat Linda mooie gedichten kan maken heb ik haar gevraagd mij te helpen. Linda heeft mijn liefde voor hem fantastisch verwoord in een prachtig gedicht. Het gedicht en de doos vol foto's met herinneringen van ons samen maakte het cadeau een schot in de roos. Linda heel veel dank!!

nieuwe tekst