fine wedding photography

contact

dit ben ik

mijn verhaal

home

fine wedding photography

fine wedding photography

contact

dit ben ik

mijn verhaal

home

dit ben ik

Hi! Ik ben Linda Hofstede. Moeder, vrouw van, vriendin, ervaringsdeskundige en coach. Aan het eind van de jaren ’80 werd ik geboren aan de rand van de Utrechtse stad en hier groeide ik op tussen een mix van culturen. 

Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik juf en moeder wilde worden. Tenminste, dat vulde ik altijd in in ieder vriendenboekje achter de vraag ‘Wat wil je later worden?’. Als kind was ik altijd erg creatief. Al vroeg schreef ik gedichten en verhalen en hing ik graag de juf uit. Ik trok vaak op met kinderen die jonger waren dan ikzelf en bekommerde me over de kinderen die ‘anders’ waren. Kinderen met een bril of met dyslexie, of kinderen die erg vurig konden zijn of juist geplaagd werden. Ik had hier een zwak voor, bood een luisterend oor en zorgde voor een oppeppend praatje. Ik ben altijd wel de gangmaker van de groep geweest; gek op een grap of een lolletje. 

Kindertijd 

Carrière

Toen ik afstudeerde als onderwijsassistent had ik niet het vertrouwen de pabo te halen. Ik merkte dat ik het werken via richtlijnen en volgens regels moeilijk vond. Ik miste de vrijheid voor creativiteit en eigen invulling enorm. Zo bleef ik steken na het behalen van mijn diploma bij de kinderopvang. Eeuwig luiers verschonen en flesjes geven was absoluut niet mijn passie, maar wat ik dan wel moest doen, wist ik niet. Hoewel er altijd wel één duidelijke wens was, namelijk: mensen helpen.

Ik deed een opleiding tot fotograaf en interieurstylist. Ik maak graag gedichten en verhalen (volg je mij al op Instagram?), ik houd van tekenen en schilderen, als het maar creatief is. Ik heb op het punt gestaan om een opleiding te doen voor bloemist en toen kwam er ineens iets totaal anders op mijn pad. Een verandering die mij terugbracht naar het mensen helpen, juf maar dan op mijn manier en met mijn verhaal.

Ik ben gelukkig getrouwd en al 16 jaar samen met mijn liefdevolle man Robin. Ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten. We begonnen samen in een appartement aan de rand van Utrecht en kochten daarna een klushuis. Hier werd duidelijk zichtbaar hoe enorm wij elkaar aanvulden: creativiteit en alles zelf bouwen kwamen samen. We hebben samen een oude rotte en lege caravan opgeknapt tot een te gekke gerestylede sleurhut en trekken er graag op uit. We zijn dol op de natuur en we gaan graag op pad; bos en strand zijn favoriet. Sinds 2014 en 2017 gaan onze kids gezellig met ons mee op avontuur. Onze favoriete vakantielanden zijn Griekenland en Italië. We zijn beiden erg sportief, we hardlopen regelmatig en ik ben gek op bootcamp. Lekker geoorloofd door de modder rollen, ik hou ervan!

Liefde

In 2014 maakte Sara mij voor het eerst moeder en in 2017 volgde haar broertje Dave. Ik denk dat moeder worden het grootste leerproces is, ze houden mij dagelijks de spiegel voor en geven onvoorwaardelijke liefde. Wat ben ik enorm trots en dankbaar op mijn gezin en voor alles wat we nog samen gaan ontdekken en beleven.


De woorden die mij omschrijven zijn: creatief, behulpzaam, liefdevol, doorzetter, open, eerlijk, actief en een luisterend oor. Zoals ik ben, zo ga ik ook te werk. Ik werk vanuit passie, vanuit mijn ervaring en vanuit de wens anderen te mogen helpen en ondersteunen. Als ik ergens voor ga, dan geef ik het liefste nog een beetje meer van mezelf.

Moederschap

Wist je dat… 

Ik absoluut geen spruiten lust?

Mijn favoriete magazine Flow is? 

Ik dol ben op de lente en de herfst? 

Mijn favoriete toetje tiramisu is? 

Ik gek op tulpen ben?

Ik zonder oordoppen in niet slaap?

Mijn favoriete drankje Amaretto is?

Ik het nummer ‘Hou vol hou vast’ prachtig vind?